ANKA ANADOLU LİSESİ

Birebir Özel Ders

aKABİN (ANKA KABİN SİSTEMİ)

Anka Eğitim kurumlarında her yıl eğitim-öğretim dönemi binlerce kabin yapılmasından dolayı aKABİN ismi ile öğrencilere verilen birebir (özel dersler) şekil bulmuştur.

Anka Eğitim Kurumları kurulduğu yıldan bu yana Sakarya’da eğitim sektöründe bir ilk olarak planlı gerçekleştirdiği kabin sistemi öğrencilerin talebi doğrultusun da her bir öğrenci için Rehberlik servisi tarafından planlanmakta, eksik olduğu konular, kazanımlar ve birebir soru çözümleri şeklinde profesyonelce uygulanmaktadır. Böylelikle hiç bir Ankalı öğrencinin özel ders ve kurs ihtiyacı duymadan sınav hazırlığı gerçekleşmektedir.

aKİP ve aKUP  programları sınav sonuçlarından elde edilen veriler ile işletilirken aKABİN size daha özel bir hizmet sağlar. Az sayıda spesifik konu eksiği olan her bir öğrencimiz için Rehberlik servisi bireysel kazanım adı belli kabin (özel ders) alırlarken, ayrıca her öğrencimiz, sınıf içerisinde bulunan aKABİN (Anka Kabin Çizelgesi) istediği her dersten birebir özel ders kabin talebinde bulunabilir.

Gün sonunda rehberlik servisinde değerlendirilen talepler 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencilerimizin her biri için ayrı ayrı karşılanır. aKABİN sizi başarıya ulaştırma da en etkin yoldur.