ANKA ORTAOKULU

Destek Hizmetler

Sağlık
Öğrencilere acil durumlarda gerekli ilk yardımı yapabilmek için hizmet veren revirde bir hemşire hazır bulunur. Öğrencilerin fiziksel gelişim ve sağlık durumlarıyla ilgili kontroller yapılır ve sonuçların kaydı tutulur. Rahatsızlık durumunda veli bilgilendirilir.

Ulaşım
Öğrencilerimizin okula ulaşımı, periyodik bakımları yapılmış ve denetlenmiş servis araçlarıyla yapılır. Servis araçlarımız ?Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği ne uygun olarak donatılmıştır. Bütün servis araçlarımızda hostesler görev yapmaktadır.
Tüm servis araçlarımızda öğrencilerimizin emniyet kemeri takmaları zorunludur. Servislerimiz, verilen adresten öğrencileri alarak ders başlangıcından en geç 15 dakika önce okula varacak şekilde planlanır. Öğrencilerin evlerinden alınma ve bırakılma saatleri servis bürosu tarafından öğrenciye ve velisine bildirilir.

Güvenlik
ANKA Kolejinde giriş ve çıkışlar güvenlik görevlileri tarafından kayıt altında tutulur. Görevliler, başta öğrenciler olmak üzere tüm öğretmen ve personelin güvenliğinden sorumludur. Okulda güvenlik için güçlü bir teknik donanım bulunur. Kampüs ve çevresi güvenlik kameralarıyla izlenir ve 24 saat güvenlik kontrolü sağlanır.